plantmedicijn­ceremonie

over plantmedicijn

Plantmedicijn komt op je pad, zeggen veel mensen. Zo was het bij mij en misschien nu ook bij jou. Als bepaalde thema’s en issues blijven terugkeren in je leven en je wilt hiermee aan de slag, dan kan plantmedicijn waarschijnlijk de sleutel zijn naar een vrij, bezield en gelukkig leven.

Kenmerkend voor mijn manier van werken met het medicijn is dat ik diep vertrouw op de oneindige wijsheid ervan. Het medicijn doorziet feilloos wat aandacht nodig heeft in jouw systeem. Ik zie de ceremonie als een dans tussen jou en het medicijn. Mijn rol is dat ik een veilige energetisch setting neerzet, waarin jij in vertrouwen diep naar binnen kunt keren. Vanzelfsprekend ‘kijk’ ik mee en ondersteun ik jou in je reis. Ik heb veel kennis over de werking van plantmedicijn en veilig werken staat voor mij voorop. Het plantmedicijn waarmee ik werk is psilocybine, de psychoactieve stof in truffels en paddenstoelen.

Plantmedicijn­ceremonie in 5 stappen

Stap 1. Zelfonderzoek

Sommige mensen zeggen dat een ceremonie voelt als 10 jaar therapie. Dat zegt dus iets over de mate van inzicht en kennis die je opdoet in een ceremonie. En die informatie moet je wel kunnen ‘dragen’. Fysiek én mentaal. Daarom is het belangrijk dat je (enige) spirituele bedding hebt. En nog belangrijker; al zelfonderzoek hebt gedaan. Als dat niet zo is, is een van mijn andere trajecten misschien meer iets voor jou.

Stap 2. Intake en kennismakings­gesprek

Als het medicijn je roept, kun je het intakeformulier invullen. Als ik het document heb gescreend en er geen contra-indicaties zijn, hebben we een kort kennismakingsgesprek. Mocht je besluiten om bij mij een ceremonie te doen, stellen we een datum vast en stuur ik je het voorbereidingsdocument. Dit helpt je om je op een gestructureerde manier voor te bereiden, en met het formuleren van je intentie.

Stap 3. Online voorbereidings­sessie

Ongeveer 2 weken voor de reis ontmoeten we elkaar online voor een voorbereidingssessie. We nemen dan je voorbereidingsdocument door. Ook bepaal ik tijdens dit gesprek de dosering plantmedicijn. Ik gebruik dus geen standaarddoseringen, omdat ik ervan overtuigd ben dat je het medicijn ook fysiek moet kunnen dragen.

Stap 4. De plantmedicijn­ceremonie

De ceremonie vindt plaats in een besloten, veilige en fijne omgeving. De reis duurt tussen de 5 en 7 uur. Tijdens de ceremonie combineer ik sjamanistische technieken, op jouw afgestemde muziek en klank. Deze elementen zorgen ervoor dat jij op een rustige manier naar binnen kunt keren. Alles gedurende de dag is gericht op een voor jou transformerende, veilige en heilige ervaring. Na de ceremonie nuttigen we een lichte maaltijd.

Om veiligheidsredenen, is het verplicht om je na de ceremonie door iemand te laten ophalen. Je hebt ook de mogelijkheid om na de ceremonie tegen een vergoeding te blijven overnachten op de plek van de ceremonie.

Stap 5. Integratiesessie

Hoe ga je om met de inzichten die je tijdens de ceremonie hebt gekregen? Ongeveer 2 weken na de reis ontmoeten we elkaar online voor een integratiesessie. Ter voorbereiding ontvang je van mij een document dat je helpt de lessen en inzichten uit de reis te structureren. Tijdens de sessie bespreken we de inzichten, en onderzoeken we hoe je deze het beste in je dagelijks leven kunt integreren.

Meerdere ceremonies, ja of nee?

Hoewel je je eerste ceremonie nooit meer vergeet en je vaak hele mooie inzichten krijgt, bereik je langdurige verandering door meerdere ceremonies te doen. Maar het start natuurlijk met die eerste reis. Hierna kun je besluiten of een diepergaand traject met plantmedicijn iets voor jou is. Je kunt bij mij een afzonderlijke reis maken, of kiezen voor een traject van bijvoorbeeld 3 reizen in 9 maanden.

Prijs

€ 750

Ex BTW

voor 1 ceremonie

€ 2.200

Ex BTW

voor 3 ceremonies

Als je ondernemer bent, kun je een factuur ontvangen, voor belastingaftrek van de kosten en btw. 

werkwijze

meer informatie & aanmelden

Wil je meer informatie over een plantmedicijnceremonie? Vraag een gratis informatiegesprek aan.
Of meld je direct aan door het intakeformulier in te vullen.

Voor wie is het programma niet geschikt?

Dit programma is (nog) niet voor jou als je:

– geen of weinig spiritueel werk hebt gedaan.
– ernstige lichamelijke of psychische klachten hebt.
– te maken hebt met ernstige verslavingsproblematiek.
– hoge bloeddruk, nierziekte, lever- of andere aandoening hebt.
– bepaalde medicatie gebruikt, zoals antidepressiva.

Deze lijst is niet uitputtend. Twijfel je ergens over en wil je overleggen, vul dan het intakeformulier in of stuur mij een mail.