contact

Heb je een vraag? Ik hoor graag van je. Je kunt het contactformulier invullen of een app sturen naar +31 6 81226668. Je krijgt z.s.m. bericht terug. 

De praktijkruimte

Ik noem mijn praktijkruimte altijd liefkozend ‘het hutje in mijn tuin’. Gebouwd met het idee om mijn werk, en iedereen die daar behoefte aan heeft, een landingsplaats te bieden. Het hutje, nou oké laten we het huisje noemen, is van alle gemakken voorzien. Na een plantmedicijnceremonie kun je hier in alle privacy overnachten en op adem komen. Het station Heemstede-Aerdenhout is op loopafstand. De duinen en het strand zijn op fietsafstand. Een korte wandeling brengt je bij het monumentale landgoed Elswout. Tegen een kleine vergoeding kun je na een ceremonie overnachten. Eventueel kan ik in overleg meerdaagse mini retreats verzorgen. Dit is maatwerk en in overleg.

Algemene voorwaarden

Ik hou van degelijk en vakkundig, en ben transparant over wat ik wel en niet kan. Ik werk samen met reguliere artsen en therapeuten. Ik blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en school mij bij betrouwbare leraren en instituten. Binnen de trajecten die ik aanbied, breng ik als dat nodig is orthomoleculair advies uit. Voor dit deel ben ik aangesloten bij het CAT (Collectief Alternatief Therapeuten) en werk ik volgens de GAT-beroepscode. De GAT is een geschilleninstantie voor Alternatieve Therapeuten.