Reconnecting

Body & Soul

In dit diep transformatieve, één-op-één programma herstellen we in 9 maanden de balans in jouw lichaam en weet je die ook te handhaven. Je leert je verbinden met je eigen wijsheid en je zielenmissie. Je weet waar je heen wilt in je leven en je voelt je stevig en gemotiveerd om daar stappen in te gaan nemen. 

Wat brengt het je?

Na het programma:

Over het programma

Het programma bestaat uit 3 fases: deblokkeren, exploreren en integreren.

fase 1

deblokkeren

We beginnen met een check-up van jouw gezondheid, voedings- en ontspanningspatroon. Onder andere met een allergie- en bloedtest.  Daar waar nodig herstellen we de balans in jouw lichaam. Ook gaan we aan de slag met de (verbonden) ademhaling en energetisch lichaamswerk. Ik werk met sjamanistische technieken, zodat er kracht in jouw systeem wordt gebracht. Je zet intenties voor de rest van het programma.

fase 2

exploreren

We onderzoeken wat jouw ziel je heeft te vertellen. Dit doen we met visualisatie, schrijven en (sjamanistische) rituelen en technieken. Ook werken we met de krachten in de natuur. Na een gedegen (lichamelijke) voorbereiding maak je, met tussenposen, 3 plantmedicijnreizen. Hiermee krijg je toegang tot de diepste lagen van je onderbewuste en vindt diepe transformatie plaats.

fase 3

intergreren

In deze fase brengen we alles samen; wat je hebt ontdekt, wat is losgemaakt, gezien, gevoeld en gehoord. Je bent lichamelijk in balans, voelt je stevig en rustig en hebt heldere antwoorden op de vragen waarmee je het programma begon. Tot slot leer ik je een aantal krachtige technieken, zodat wat je hebt geleerd ook echt verankerd blijft.

Voor wie is dit programma geschikt?

Dit programma is voor jou als je:

Voor wie is het programma niet geschikt?

Dit programma is (nog) niet voor jou als je:

– geen of weinig spiritueel werk hebt gedaan.
– ernstige lichamelijke of psychische klachten hebt.
– te maken hebt met ernstige verslavingsproblematiek.
– hoge bloeddruk, nierziekte, lever- of andere aandoening hebt.
– bepaalde medicatie gebruikt, zoals antidepressiva.

N.B: In mijn praktijk werk ik ook zonder plantmedicijn. Is een van de indicaties op jou van toepassing? Dan kunnen we in overleg altijd kijken wat er wel kan.

Het programma bestaat uit

prijs: € 5.999

Ex BTW

Plan een vrijblijvend informatiegesprek