hi, ik ben wendy

Ik ben gediplomeerd orthomoleculair therapeut en sjamanistisch practitioner. Ik werk met plantmedicijn. Ook ben ik gediplomeerd (adem)coach en gecertificeerd in verschillende oosterse en westerse massagetechnieken.

Contact maken met jouw diepste weten

Mijn overtuiging is dat het lichaam de klankkast is van de ziel. Als hoofd, lichaam en hart samenkomen, ontstaat er ruimte voor jouw ziel om te stromen. Door ziels- en lichaamswerk te combineren, worden diepe transformaties bereikt. Door uit de weg te ruimen wat jou blokkeert, kun je contact maken met je diepste weten. De plek waar alle antwoorden op je wachten. Ik werk vanuit de overtuiging dat niets stuk of gerepareerd hoeft te worden aan jou. Ik help je graag herinneren aan jouw eigen wijsheid. En geef je graag een duwtje in de goede richting op jouw pad.

Wat was mijn weg?

Mijn weg naar het fijne en blije leven dat ik nu leef, was allesbehalve vloeiend. Ik nam kronkelige paadjes, liep door groene valleien en beklom steile rotsen. Er waren periodes dat het vaker regende dan dat de zon scheen. Maar op mijn pad kwam ik ook ‘lichtjes’ tegen; bakens in de storm. Ik leerde krachtige lessen die mijn leven veranderden.  

Ruim 25 jaar werkte ik voor grote bedrijven en de overheid, in strategische en leidinggevende (communicatie)functies. Sinds 2011 vanuit mijn eigen bedrijf. Ik werd vaak gevraagd en was succesvol in wat ik deed. Werkte voor, en met geweldige mensen. Toch bleef binnen in mij iets knagen. Doe ik wel echt waarvoor ik geboren ben?

Mijn lichaam gaf met allerlei vage klachten het antwoord. Ik verdiepte me in stress, de invloed van voeding op het lichaam, de kracht van adem, en de connectie tussen ons brein en onze darmen. Mijn lichaam herstelde zich en mijn klachten verdwenen.

Lichamelijk ging het weer goed, maar dat knagende gevoel bleef.

Ik kwam in aanraking met het sjamanisme en plantmedicijn. Dat leidde tot een intensief proces met mezelf. Ik onderzocht wat mij raakte, waar mijn verdriet en vreugde lagen. Pelde mezelf helemaal af. Ruimde op wat mij blokkeerde en liet achter wat mij niet meer diende. Vond mezelf opnieuw uit en kreeg inzichten over een andere weg en koers in mijn leven. Ik voelde dat ik mijn kennis over het lichaam, sjamanisme en plantmedicijn mocht gaan combineren en met anderen gaan delen. Dat is wat ik nu met heel veel liefde en ontzettend veel plezier doe.

opleidingen

ervaringen