ademwerk

In mijn praktijk kun je terecht voor 2 vormen van ademcoaching: verbonden ademhaling en een traject waarin ik je meerdere, natuurlijke ademhalingstechnieken leer. Dit traject heet: ‘Adem je Vrij’

Verbonden ademhaling

Bij de Verbonden Ademhaling verbind je de in- en uitademing aan elkaar. Je neemt dus geen pauzes tussen de ademhalingen in. Deze vorm van ademhalen is niet voor dagelijks gebruik, dat zou je niet volhouden. Je komt in een hogere staat van bewustzijn, waardoor lichamelijke blokkades, maar ook belemmerende overtuigingen of vervelende ervaringen ruimte krijgen om vrij te komen waardoor je ze kan loslaten.

WAT BRENGT HET JE?​

Na een sessie ben je in staat om natuurlijker en gezonder te ademen. Lichamelijke en of emotionele blokkades zijn uit de weg geruimd en je hebt meer connectie met jouw diepere zelf. Veel mensen ervaren een diepe rust en een gevoel van wedergeboorte.

Een sessie is niet mogelijk bij: hartklachten, hartoperaties, epilepsie, zwangerschap, hoge bloeddruk en ernstige psychische klachten.

prijs & werkwijze

Tijdens de sessie lig je op een comfortabele matras, onder een dekentje in mijn praktijkruimte. De sessie duurt tussen de 1,5 en 2 uur. Eventuele vervolgsessies zijn in overleg natuurlijk mogelijk.

€ 150

Ex BTW

meer informatie & aanmelden

Wil je meer informatie over Verbonden Ademhaling? Vul het formulier in om een gratis informatiegesprek aan te vragen.

Adem je vrij

Anders dan bij de verbonden ademhaling, kun je de ademhalingstechnieken die ik je tijdens dit traject aanleer wel in het dagelijks leven gebruiken. De afgelopen jaren heb ik tientallen oosterse en westerse ademhalingstechnieken geleerd. Ik heb deze ervaren als krachtige hulpmiddelen in een druk en onrustig leven. In ‘Adem je Vrij’ leer ik je 5 technieken, die we afstemmen op jouw  behoefte.

WAT BRENGT HET JE?​

De ademhalingstechnieken zijn prachtige en krachtige hulpmiddelen om jezelf in stressvolle situaties terug te laten keren naar jezelf.  Je krijgt de oefeningen uitgeschreven mee op papier, zodat je er na de sessies zelf mee aan de slag kunt.

prijs & werkwijze

€ 295

Ex BTW

meer informatie & aanmelden

Wil je meer informatie over Adem je Vrij? Vul het formulier in om een gratis informatiegesprek aan te vragen.